top of page

BACH'S BLOMSTER REMEDIER

er et unikt behandlingssystem, baseret på 38 forskellige energiessenser fra forskellige blomster, udviklet af den engelske læge og homøopat Dr. Edward Bach. Remedierne er helt uskadelige og har ingen bivirkninger. Et fantastisk redskab til børn og voksne.


De 38 blomsteressenser er en uvurderlig hjælp til at genoprette balancen i vores følelsesliv. Når du vil behandle årsagen i stedet for symptomet. Alt fra de daglige stemningsskift til større følelsesmæssige belastninger.


Bach's grundtanke var, at det der gør os syge sjældent skyldes fysiske faktorer, men i den måde vi tænker og føler på. Det udtrykkes i negative følelser som frygt, vrede, bitterhed, usikkerhed, sorg, oversensitivitet, bekymring, modløshed, præstationsangst, manglende selvværd, fobier m.m.


Man behøver ikke at være fysisk syg for at have gavn af remedierne. Mange af os oplever perioder med stress, udfordringer og udmattelse. Her kan blomsteressenserne være en meget stor hjælp.


Bach's Blomster indgår som en naturlig del af behandlingen BODY FLOW

BACH TIL BØRN

Bach's Blomster Remedier er et unikt behandlingssystem, baseret på 38 forskellige energiessenser fra forskellige blomster, udviklet af den engelske læge og homøopat

Dr. Edward Bach.


Der findes ikke specielle "Bach børneremedier", men der er nogle af de 38 remedier man oftere bruger til børn. Remedierne støtter børn i deres udvikling på det følelsesmæssige område.


Der findes situationer, hvor børn reagerer stærkt følelsesmæssigt, hvilket både kan bekymre og irritere deres forældre. 

Det er godt for barnets udvikling at få lov til at opleve/udleve forskellige følelser og ikke blive bremset i at blive vred eller ked af det. Der kan dog være situationer, hvor det ikke er hensigtsmæssigt hverken for børn eller voksne at sidde fast i en følelse.

Bach essenserne får os ikke til at fortrænge følelser, tværtimod hjælper de os med at se på de følelser, der er. De ændrer ikke virkeligheden, men oplevelsen af virkeligheden, så den bliver lettere at tackle.

Essensernes virkning er indre ro og balance. Børn får hjælp til "at være i det", der sker.

Dråberne anvendes ved akutte eller langvarige situationer og tilstande ved eksempelvis:

 •  Hjemvé/Generthed
 • Mareridt/Mørkeræd/Fobier
 • Fysiske reaktioner/ex.Eksem/Svækket immunforsvar m.m.
 • Kolik
 • Sensitivitet/Angste urolige børn
 • Koncentrationsbesvær
 • Manglende selvtillid/Opgiver let
 • Usikkerhed/Nervøsitet
 • Oplever chok eller traume
 • Køresyge
 • Forandringer/ex.Ny skole/Skilsmisse/Pubertet/Dødsfald/Søskende jalousi m.m.
 • Eksamensangst
 • Søvnbesvær

Blomsterdråberne sammensættes efter den følelsesmæssige situation og adfærd barnet befinder sig i. Børn er rigtig tit et spejl på os selv, så ofte kan det være en god idé at give os forældre behandling, for at børnene slipper deres uhensigtsmæssige mønstre.


En Bach konsultation starter med en samtale - personligt/telefon eller på Skype og herefter sammensættes en behandlingsflaske til ca. 3 uger.

Det er et skøn mellem mig og dig som forælder, der afgør, hvornår barnet er gammel nok til at deltage i samtale/konsultationen.


Pris: 60 min. incl. behandlingsflaske kr. 600,00


For at bestille tid eller få yderligere information kontakt mig

Tlf.: +(45) 40513031

Mail.: info@holisticmind.dk

bottom of page