top of page

Hvad kan en Body Bliss gøre for dig:

RO og afslapning til krop og sind. At kunne give lidt slip og tage en tiltrængt pause, hvor batterierne genoplades,og der bliver plads til igen at kunne mærke dig selv og dine behov. Vores mobiltelefon lader vi sjovt nok altid op, for ellers virker den ikke.


BODY BLISS er en stress reducerende behandling for krop og sjæl.

Kombinationen af blid og nænsom berøring/massage med essentielle olier på ryg, skuldre, nakke, hoved og fødder afbalancerer og healer hele energisystemet, løser op for spændinger og giver dyb ro og velvære. Massagen/berøringen i kombination med de fineste essentielle olier har stor indvirkning på immunforsvar, stress, inflammation og virker opløftende og beroligende på sindet.


Jeg sværger til doTERRA's skønne essentielle olier, som er nogle af de reneste og mest unikke der findes på markedet i dag. Alle deres essentielle olier er af høj standard og kvalitet og med terapeutisk effekt.

Fri for kemisk forurening og opløsningsmidler og ikke tilsat nogen former for hjælpestoffer.


Hver eneste olie er essensen af omhyggeligt høstet og nænsomt forarbejdet blomster, planter, urter, træer, stængler, rødder, blade, bark m.m. Det er plantens "blod" dens koncentrerede livskraft.


Essentielle olier har været benyttet gennem årtusinder i Ægypten, Rom, Grækenland, Kina og Indien. Allerede dengang kendte man til oliernes store terapeutiske værdi og helende egenskaber.

bottom of page