top of page

EMOTION CODE

HVAD hvis du vidste, at det var muligt at frigive gamle følelser - uden at skulle dykke ned i eller diskutere detaljer om fortiden?

 

HVAD hvis det kunne hjælpe dig til at føle dig mere energisk, gladere, roligere, mere forbundet med andre og muligvis mindre fysisk ubehag ex. smerter?

 

VILLE DU SÅ PRØVE DET?

 

The Emotion Code er en form for energi healing, der handler om at finde og forløse fastlåste følelser fra tidligere oplevelser, gamle tankemønstre, overbevisninger og ubevidste programmeringer, som vores krop og sind ikke har kunne give slip på, af den ene eller anden grund.

 

Disse kan være medvirkende årsag til indre uro, manglende glæde, overdreven bekymring, smerter, sygdom, frygt/angst, mindreværd, låst kreativitet og andre personlige udfordringer, herunder forholdsproblemer, PTSD, afhængighed, selv-sabotage m.m.

 

Jeg kalder det at bære rundt på gammel følelsesmæssig bagage. Bagage som oftest er grundlagt i vores barndom/ungdom. Den rejser stadig med os, selvom det er længe siden. 

 

Denne følelsesmæssige bagage kan der renses ud i således, at du slipper de gamle uhensigtsmæssige følelser.

Responsen jeg får fra mine klienter er ofte, at de får en følelse af lethed i kroppen.

Andre føler, at de igen kan trække vejret helt ned i maven. En større følelse af glæde, mere ro, et kærligere syn på sig selv og andre.

 

 

SÅDAN FOREGÅR EN SESSION:

 

At forløse fastlåste følelser i kroppen er en tryg, blid og let proces. De hengemte følelser fra din underbevidsthed bliver gjort bevidste ved hjælp af muskeltestning, hvorefter de ved hjælp af energi-terapi og healing forløses.

 

Det foregår enten på briks (fuldt påklædt) eller hvor vi sidder overfor hinanden.

 

Emotion Code metoden er udviklet af kiropraktor og holistisk læge Dr. Bradley Nelson som også er forfatter til bogen "Emotion Code" (klik på linket og se 3 min. videoen)

https://youtu.be/-1-Uavg_wyw

 

Er du blevet nysgerrig på at høre mere, så er du velkommen til at kontakte mig til en 15 minutters afklarende samtale, hvor jeg fortæller lidt mere om denne nye form for healings-metode.

bottom of page