top of page

KUNDECITATER

Jeg mødte Sophia første gang i en helsekost, hvor hun testede mig kinesiologisk for min vitamin/mineral balance. For det første var de produkter hun anbefalede mig de helt rigtige og af høj kvalitet, og jeg mærkede tydeligt forskel i mit energiniveau efter kort tid.

For det andet kunne jeg bare mærke, når hun rørte ved mig, at hun er den vildeste healer. Jeg spurgte hende, om hun også tilbød healing og det gjorde hun sørme. Siden har jeg gået hos hende fast, fordi det er så mega lækkert for min krop, sind og sjæl.

Sophia bruger også sine clairvoyante evner i behandlingerne og rammer altid 100% plet i forhold til, hvad jeg har brug for at hun fortæller mig, så jeg kan rykke videre i min proces.

Jeg føler mig uendeligt støttet, tryg og i de bedste hænder hos Sophia.

Jeg kan varmt anbefale hende til alle.

                                                                     - Katrine Birk

Jeg havde i mange år døjet med muskelspændinger i ryg, skuldre, nakke og kæbe, og havde prøvet mange forskellige behandlingsformer, da jeg opsøgte Sophia.

Gennem grundig analyse og en meget professionel tilgang har jeg følt mig i trygge hænder hos Sophia og allerede efter første konsultation kunne jeg mærke en forbedring.

Jeg har fortsat mine behandlinger hos Sophia for at komme helt til bunds i mine problemer og jeg har haft stor glæde af Sophia's kinesiologiske behandlinger og har det i dag meget bedre psykisk såvel som fysisk, hvilket har givet mig mere energi, bedre søvn og mine muskelspændinger har

fortaget sig.

                                                                    - Pernille Skriver

At vælge et healings forløb hos Sophia er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid.

Hun arbejder med nænsomhed og nærvær. Jeg har fået overskud til at kigge på min stress og redskaber og mere RO til at være i mit liv og med mine problemer på en ny og positiv måde.

Jeg kan med sindsro anbefale Sophia og HOLISTIC MIND.

                                                                     - Jane O. Knudsen

Jeg nyder at komme hos Sophia og få behandling

Her føler jeg der er plads til mig, mine fysiske skavanker og ikke mindst mine følelser. Jeg føler mig set, fra jeg kommer ind ad døren og min krop og mit nervesystem falder helt til ro efter 5 minutter.

Sophia er utrolig dygtig og har en fantastisk evne til at læse hele mig. Det er altid spændende, når hun tester mig kinesiologisk og rammer plet hver gang, hvad min krop har brug for. Hun er guld værd for mig.

                                                                        - Anita Johansen

Da jeg første gang kom til Sophia følte jeg mig træt, ufokuseret og manglende i den grad energi i min hverdag. Meget føltes uoverskueligt.

Sophia's måde at arbejde på tiltaler mig meget. Jeg kan godt lide følelsen af, at hun kommer hele vejen rundt, arbejder både med krop og sind, da det er den vinkel, der giver allermest mening for mig.

Hun er virkelig grundig og Sophia giver ikke op, før hun har løst opgaven. Det gør at man føler sig virkelig tryg i hendes hænder.

Jeg har fået meget mere energi, større klarhed og er vild med, at der både kommer beskeder til hoved og krop, som jeg så kan arbejde videre med.

                                                                        - Lotte Brøndum

Hvis du har lyst til at skrive lidt om, hvordan du har oplevet behandlingen, kan du gøre

det herunder.

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page