top of page

ENERGI KOST

Ifølge Albert Einstein indeholder alt stof vibrationer, bølger af lys-energi. Alt vibrerer med forskellige frekvenser. Kilder til høj vibration omfatter blandt andet sollys, frisk luft og rent vand og alle har en effekt på os og på den mad vi spiser. Høj vibrationsmad er smækfyldt med energi og næringsstoffer.


Så ved at spise en kost med hovedvægt på uforarbejdet, naturlig og levende mad "superfood" såsom frugt, grøntsager, nødder og bær giver det høje frekvenser, en god syre/base balance, og dermed energi og livsglæde til os og vores krop.


Alt hvad vi indtager har en pH værdi. Det vil sige, det har enten en syredannende eller base-

dannende virkning på vores blod, vores celler og bestemmer i høj grad om vi forbliver sunde eller syge. Indtagelse af for meget forarbejdet mad, såsom kød, sukker, alkohol, kunstige søde- midler, slik, kaffe, tobak, pasta, hvidt brød, margarine, ost og mejeriprodukter tilligemed stress, bekymring, medicin kan forrykke denne livsvigtige balance.

I planteriget betyder en forkert surhedsgrad i jordbunden at planten dør. Hos mennesker viser ubalancerne sig som sygdomme, der jo er de første tegn på, at man er ved at "gå ud."


pH balancen er en skala fra 1-14 som indikerer kroppens syre/base balance. 1 er ekstremt syrligt og 7 er neutralt. Kroppen trives bedst ved at blodet har en pH værdi på 7,365 som er en anelse basisk.

Har vi for meget syre i kroppen er det med til at skabe inflammation (en skjult betændelses-

tilstand) i væv, organer, led og kroppens væsker. Inflammation kan sammenlignes med et bål, der konstant brænder i kroppen. Det slider på vores immunforsvar, muskler, blodkar og hjerneceller med sygdom, smerte og manglende fleksibilitet til følge.


Går du rundt med smerter eller ømhed i kroppen, som du ikke kan finde årsagen til?

Er du træt og uoplagt uden grund?

Eller må du lidt for ofte lægge dig syg?

" Lad din mad være din medicin og din medicin være din mad. "

" Der er ikke noget der føles bedre

end et godt helbred. "

Som vejleder i ENERGI KOST arbejder jeg med fokus ud fra ovennævnte principper om levende og naturlige fødevarer,anti-inflammatorisk kost,kroppens syre/base balance og kostkombinering.


Vejledning indgår som en naturlig del af behandlingen ENERGI TEST


Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information


Tlf.: +(45) 40513031

Mail: info@holisticmind.dk i værktøjslinjen.

bottom of page