top of page

LIFEWAVE..er et super effektivt supplement til enhver sund livsstil.

Selvom korrekt ernæring, vand, motion og god søvn er kerneelementer for en sund livsstil, kræver vores krop også et konstant flow af energi.

LIFEWAVE energiterapi er en nyere behandlingsform baseret på viden om akupunktur og lysterapi. I energiterapien opfattes helbredsmæssige problemer og smerter som ubalancer og blokeringer i flowet i kroppens energisystem.

LIFEWAVE produkterne, dit helt eget husapotek, er en stor hjælp i din hverdag blandt andet akupunkturplastrene der hjælper med følgende:

  • Energi, udholdenhed, ingen skadelige stoffer ENERGY ENHANCER
  • Smertelindring, hele kroppen eller lokale smerter ICEWAVE
  • Bedre søvn, ingen vanedannende stoffer SILENT NIGHT
  • Appetitregulerende, hormonelle udfordringer SP6 COMPLETE
  • Anti-Age, Afgiftning/Antioxidant Y-age GLUTATHIONE
  • Anti-Age, Genopbygning/Antioxidant Y-age CARNOSINE
  • Anti-Stress/Antiinflammatorisk Y-age AEON
  • Humørbooster, ro og overblik NIRVANA

Det har været kendt i tusindvis af år at særlige lysenergi frekvenser kan føre til specifikke ændringer i kroppen. Går man f.eks ud i solen, resulterer lysfrekvenser i, at kroppen begynder at producere D-vitamin til gavn for kroppen og melanin som bruner huden for at beskytte kroppen mod skadelige stråler.

Plastrene virker på samme måde - ved at sende energifrekvenser der så stimulerer naturlige processer i kroppen, aktiverer dens selvhelbredende evner og aktiverer de områder der har for lidt eller for meget energi. Indeholder kun organisk materiale, aminosyrer, vand og ild - er indkapslet. Ingen medicin eller kemikalier trænger ind i kroppen. Det er kroppens varmestråling der aktiverer plastrene.

TEST OG BEHANDLING:

Jeg tester om plastrene virker for dig samt lægger en behandlingsplan.

Pris: 60 min. 300 kr.

Behandlingen kan alle booke, også selvom du er ny klient.


LIFEWAVE'S produkter kan også udgøre en del af behandlingen under 

ENERGI TEST

Har du lyst til at høre hvad LIFEWAVE's nye sundhedsteknologi kan gøre for dig, er du meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information

Tlf.: +(45) 40513031

Mail: info@holisticmind.dk i værktøjslinjen.

bottom of page